Rowwenheze

16-10-2014

Laatste nieuwtjes Slotconcert 2014

Timetable RHsc14De WC Experience viert haar 25-jarig jubileum! Om de band te feliciteren met het behalen van dez e mooie mijlpaal, spelen zij op vrijdag en zaterdag op het Slotconcert in Café de Peel in Brand. Het Café de Peel in Brand is namelijk terug van weggeweest! Beide dagen kun je vanaf 19.50 uur genieten van een akoestisch optreden van de WC Experience. Voor het laatste nieuws kijk je op de RHsc14 website en Facebook.
13-10-2014

Rowwen Heze gedrenkt in soul

Clubtour Club America - Foto Hugo ThomassenEen gewaagde opzet voor een nieuwe Clubtour, dat was de verwachting van Club America. Met als inspiratie de klassieke muziekfilm The Commitments en met ondersteuning drie zangeressen begaf Rowwen Hèze zich op het terrein van de soulmuziek, zonder verlies van de eigen identiteit overigens.
 

Lees verder

01-10-2014

Rowwen Hèze maakt kans op Gouden Kalf

Vrijdag opnieuw smoking aan?Een Gouden Kalf, die ontbreekt nog in onze prijzenkast... Vanavond werd bekend dat Hemel Op Aarde een nominatie ontving in de categorie filmmuziek... Niet slecht voor een eerste soundtrack!

 


Lees verder

22-09-2014

Rowwen Hèze op dak Limburgs Museum

Foto Marcel HakvoortGrote verrassing gisteren op het dak van het Limburgs Museum! Velen zagen daar in de hoogte Rowwen Hèze optreden en dat zie je niet zo vaak...

 


Lees verder

17-09-2014

Repeteren voor Club America

Club America 2014Het is al bijna tijd voor de Clubtour en dat betekent: repetitie! In het nieuwe oefenhok is er ruimte vrijgemaakt voor de dames die ons gaan vergezellen op de tour langs de coolste clubs in Nederland en dat ziet er ongeveer zo uit:


Lees verder

08-09-2014

Rowwen Hèze met soulzangeressen op Clubtour

Bandfoto clubtour_2014Op donderdag 25 september start Rowwen Hèze met haar Clubtour in een uitverkochte Nirwana in Lierop. De band speelt in september en oktober in 11 clubs door heel Nederland. Het wordt een bijzondere tour met medewerking van drie geweldige soulzangeressen! Daarnaast wordt het voorprogramma verzorgd door een vaste zangeres: Mattanja Joy Bradley.

Lees verder

28-08-2014

Voorverkoop Zondag in ' t Zuiden van start

Vijfde editie Zondag in 't ZuidenHet programma voor de Zondag in ' t Zuiden op 9 november is bekend! Meer informatie over artiesten en kaartverkoop voor deze unieke familiedag is te vinden op de website van het Rowwen Hèze Slotconcert!
 

Lees verder

20-08-2014

Tweede helft Poptour 2014 van start

Teteringen 001De vakantie zit er bijna op! Een uitgerust en bijgetankt Rowwen Hèze gaat weer op pad voor de tweede helft van de Poptour 2014!
 
 
 
 

Lees verder

28-07-2014

Voorprogramma Slotconcert 2014 compleet

Hoewel het hartje zomer is, zitten wij met onze gedachten alweer een beetje in november. Het voorprogramma van het Slotconcert is namelijk compleet! Dat op vrijdag Mooi Wark komt en op zaterdag The Kik, was al bekend. Maar daar voegen we nu Nielson en Kraantje Pappie aan toe!

Lees verder

11-07-2014

Landinwaarts met Jack

Landinwaarts met Jack in de PeelLandinwaarts! is een nieuw cultureel programma van de NTR. Dieuwertje Blok en Johan Overdevest gaan op zoek naar pareltjes van lokale cultuur en traditie. Dan zit je bij Jack en in de Peel goed natuurlijk! 
 
 


Lees verder

decoratie