Rowwenheze

22-11-2014

Oog op accordeon

accordeonGisteravond laat was Tren te gast bij het langstlopende Radio 1 programma Met Het Oog Op Morgen. Hij vertelt daar over 'de accordeon' en dat is een heel verhaal...
 
 

Lees verder

14-11-2014

Aftermovie RHsc14

thumb rhsc14Na alle mooie fotoreportages, televisieverslagen, interviews, krantenknipsels, Facebookposts, Tweetjes, nieuwsberichten, Phocabbyfoto's gaan we nu definitief nagenieten met RHsc14 The Aftermovie!
 
 
 

Lees verder

11-11-2014

RHsc14 vloog voorbij

RHsc14 zit er helaas weer op! Bedankt allemaal!Het feestweekend in America vloog weer voorbij en we kunnen terugkijken op drie hele mooie dagen! In totaal bezochten 23.000 mensen de Slotconcerten en het familiefeest Zondag in 't Zuiden.
 
 
 

Lees verder

08-11-2014

RHsc14 van start

Meer nieuws en foto's op de RHsc14 website en onze Facebookpagina!Het grote feest in America is losgebarsten! Een fantastische eerste avond belooft veel goeds voor alles wat nog komen gaat dit weekend. Kort samengevat: swingende support acts, verrassende gasten en Rowwen Hèze in topvorm. Voor het laatste nieuws en de mooiste foto's ga je naar de RHsc14 website of onze Facebookpagina!
 
 
27-10-2014

RHsc14 uitverkocht

RHsc14 uitverkocht, alleen nog kaarten voor Zondag in 't Zuiden op 9 november beschikbaarDe 2014 editie van de Rowwen Hèze Slotconcerten zijn uitverkocht! Alleen voor de Zondag in 't Zuiden op 9 november zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Voor het laatste nieuws check je onze Facebookpagina of de RHsc14 website!
  
  
  
24-10-2014

Sad song

Sad SongMooie nieuwe release vandaag: Sad song. Beter bekend als Treurig Liedje, nu aangevuld met ons vaste voorprogramma van de Club America tour: Mattanja Joy Bradley. Een heel mooi resultaat dat net zo fraai in beeld is gebracht door Louk Voncken met medewerking van crew en vrijwilligers van poppodium Volt.


Lees verder

16-10-2014

Laatste nieuwtjes Slotconcert 2014

Timetable RHsc14De WC Experience viert haar 25-jarig jubileum! Om de band te feliciteren met het behalen van dez e mooie mijlpaal, spelen zij op vrijdag en zaterdag op het Slotconcert in Café de Peel in Brand. Het Café de Peel in Brand is namelijk terug van weggeweest! Beide dagen kun je vanaf 19.50 uur genieten van een akoestisch optreden van de WC Experience. Voor het laatste nieuws kijk je op de RHsc14 website en Facebook.
13-10-2014

Rowwen Heze gedrenkt in soul

Clubtour Club America - Foto Hugo ThomassenEen gewaagde opzet voor een nieuwe Clubtour, dat was de verwachting van Club America. Met als inspiratie de klassieke muziekfilm The Commitments en met ondersteuning drie zangeressen begaf Rowwen Hèze zich op het terrein van de soulmuziek, zonder verlies van de eigen identiteit overigens.
 

Lees verder

01-10-2014

Rowwen Hèze maakt kans op Gouden Kalf

Vrijdag opnieuw smoking aan?Een Gouden Kalf, die ontbreekt nog in onze prijzenkast... Vanavond werd bekend dat Hemel Op Aarde een nominatie ontving in de categorie filmmuziek... Niet slecht voor een eerste soundtrack!

 


Lees verder

22-09-2014

Rowwen Hèze op dak Limburgs Museum

Foto Marcel HakvoortGrote verrassing gisteren op het dak van het Limburgs Museum! Velen zagen daar in de hoogte Rowwen Hèze optreden en dat zie je niet zo vaak...

 


Lees verder

decoratie